Szuper hűsítő: kapros-fokhagymás uborkaleves

jún. 3., 2017

Szuper hűsítő: kapros-fokhagymás uborkaleves

Ebben a hirtelen jött, tikkasztó melegben valami könnyűre és hűvösre vágyunk. Ez a leves tökéletes választás.

Hozzávalók:

  • 2 kígyóuborka
  • 400 ml joghurt
  • egy marék kapor
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanálnyi fehérborecet
  • 1 dl víz
 
Elkészítés:
 
Az uborkát felkockázom és turmixgépbe teszem. Hozzáöntöm a joghurtot, a vizet és az ecetet. Belereszelem a fokhagymát, hozzáaprítom a friss kaprot, sózom és mindezeket alaposan összeturmixolom. Hűtve fogyasszuk!

Laboncz EdinaLaboncz Edina

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások