Ugye emlékeztek még Györki Attilára? Ő az a srác, aki 22 évesen a világhírű skót sztárséf, Gordon Ramsay csapatának tagjaként dolgozik minden nap a ködös Albionban. A magyar szakács fiatal kora ellenére jókora adag tapasztalatot halmozott már fel az ételek világában, melyet blogjában meg is oszt az érdeklődőkkel.
Attila akkor elmesélte, hogy sokat dolgozik, rengeteget tanul és hatalmas motivációt jelent számára az, hogy milyen remek szakácsokkal és séfekkel dolgozhat együtt. Elmondta azt is, hogy heti 70 órát dolgozik átlagosan. "Régen azokat, akik lemondtak a családról, boldogságról és szórakozásról szenteknek hívták, ma szakácsoknak. Viccet félretéve, ennyire nem szörnyű a helyzet, hisz a nagy pörgés ellenére mégis kialakul egy baráti társaság, hisz ha napi 16-17 órát együtt töltesz ugyanazzal a 10 emberrel, akkor előbb vagy utóbb bajtársias barátságok szövődnek. És a bulira is mindig megtaláljuk az időt."
Ebben a videóban pedig megmutatta nekünk azt is, hogyan készítsük el a tökéletes sertésszűzt.
Nos, ő volt az első "Szabadnapos szakács, az igenélet konyhájában." De miért is ne lehetne több, vagy akár minden héten más séf? A megújult az igenélet és benne mi is. Arra törekszünk, hogy minél színesebb, érdekesebb, tartalmasabb és nem utolsó sorban hasznosabb cikkekkel örvendeztessünk meg titeket.
Elhatároztuk, hogy új sorozatot indítunk. Minden héten más és más profi szakácsot vagy remekül főző ismert embert fogunk kérdezni táplálkozásról, főzésről, egészséges életmódról kedvenc ételekről. És, hogy kik lesznek az IGENélet szakácsai a következő hetekben? Az legyen a mi titkunk, ígérjük, a jövő héten egy nagyon érdekes beszélgetést olvashattok majd az egyik hazai hírességgel, aki legendásan jól főz. Ki tudja, talán még néhány trükkjét is megosztja majd velünk.